Més de 7.000 persones han passat durant aquest cap de setmana pel Saló del Videojoc i Internet organitzat per Andorra Telecom i amb la col·laboració del Comú d’Escaldes-Engordany. La cap de Comunicació d’Andorra Telecom, Inés Martí, ha fet una valoració ‘molt positiva’ de l’afluència de públic al Saló, i n’ha destacat especialment el dissabte, que segons Martí ha estat el dia amb més afluència de totes les edicions que s’han celebrat fins enguany.

Les dates escollides, amb festiu, i el fet de que aquest any s’hagi celebrat la quarta edició explicarien, segons Martí, que aquest any s’hagin acomplert les expectatives dels organitzadors del Saló.

A més de les 7.000 persones que han passat pel recinte del Prat del Roure durant el cap de setmana, els tornejos organitzats pel saló amb contat amb uns 900 inscrits, ‘sent el Fifa2013, com sempre, i el Proevolution Soccer els han tingut més inscrits’, tal i com ha explicat Martí, que ha destacat la participació al joc online League of Legends, que ha comptat amb 12 equips i 60 inscrits.

Un dels objectius de l’edició d’enguany era no tant augmentar el nombre de visitants ‘per no massificar el saló’, sinó arribar a tota la família. Aquesta prioritat marcarà també la propera edició i de fet Martí ja ha avançat que procuraran ampliar la superfície de joc al vestíbul del Prat del Roure per donar protagonisme a videojocs en els que pugui participar tota la família com ara d’esports.

La cap de Comunicació d’Andorra Telecom ha assenyalat també que el saló del videojoc pot ser una plataforma per promocionar noves opcions de negoci: ‘La fibra òptica, o estar dintre del món de les smart country ens pot donar noves opcions de negoci i el saló del videojoc pot ser un potencial per empreses com Ordino Studios, per venir aquí, presentar projectes… és positiu per tots’.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada