A dos dies per acabar la Setmana de caça de l´isard el balanç de captures arriba a la seixantena d’exemplars. La majoria ha passat pel punt de control fix que s’ha instal.lat aquest any i que es valora molt positivament. Amb tot, s’han registrat tres infraccions.

Segons ha informat RTVA, la Setmana de caça de l´isard registra a hores d´ara més de 60 captures de les 96 autoritzades, una xifra que deixa els primers balanços provisionals, un el del punt de recollida per on han passat la majoria de caçadors per portar les mostres i els animals capturats, han explicat el director de Banders, Miquel Rossell, i el president de la Federació de Caça i Pesca, Miquel Rossell.

Des de la Federació de Caça i Pesca es coincideix que cada vegada i ha més consciència sobre les infraccions. S´ha millorat molt però enguany se´n comptabilitzen tres, com d’animals que s’han matat però no s’han anellat o captures d’espècies no permeses, detalla Rossell.

La Setmana té una gran demanda, ja que s´hi inscriuen més de la meitat dels caçadors que hi ha a Andorra. A l´espera del balanç final queden dos dies de caça.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada