Més de cinc-centes persones prendran part dissabte vinent, 15 de juny, a la Trobada Diocesana que tindrà lloc a La Seu d’Urgell amb motiu de l’Any de la Fe.

Al voltant del lema de la Trobada, “La fe només creix i s’enforteix creient”, extret del text de Benet XVI “Porta fidei”, les persones que arribaran de tots els indrets de la Diòcesi d’Urgell (que comprèn, en tot o en part, la Vall d’Aran, Alta Ribagorça, els Pallars, l’Alt Urgell, Andorra, la Cerdanya, la Noguera, la Segarra, l’Urgell i el Pla d’Urgell) compartiran una jornada de germanor i de proclamació de la fe que començarà a les 11 del matí a la sala Sant Domènec amb l’acte “La fe em guia!”, que acollirà el testimoni d’experiències de fe per part d’un bon nombre de religiosos i laics de la Diòcesi d’Urgell.

Simultàniament, a la plaça dels Oms, al costat de la Catedral, hi haurà una “fira d’entitats” a l’envelat aixecat per a l’ocasió. Hi seran representades la pràctica totalitat de les Delegacions del Bisbat, així com entitats i moviments eclesials presents al territori diocesà, com ara Vida Creixent, Càritas, Mans Unides, Ràdio Principat, el Museu Diocesà d’Urgell, l’Hospitalitat de Lourdes i les Delegacions d’Ensenyament, Joventut, Salut, i moltes d’altres. Totes aquestes entitats representades a la fira, a més d’oferir informació sobre les seves activitats, palesen, en conjunt, la gran tasca social, educativa i humanitària que du a terme el Bisbat d’Urgell en diversos àmbits de la nostra societat i també prop de les persones més febles de països del Tercer Món. A més dels estands de les entitats, de les 11 del matí a les 12.30 h, hi haurà a l’envelat diverses activitats per als infants, entre les quals un conte teatralitzat per Genissa Carricondo.

A les 12.30 hi haurà una cantada de Caramelles a la plaça dels Oms, a càrrec de la Colla de Caramellaires d’Organyà, i tot seguit, a les 13 h, l’Arquebisbe d’Urgell, Mons. Joan-Enric Vives, presidirà la solemne Eucaristia a la Catedral de Santa Maria d’Urgell, concelebrada per un gran nombre de preveres de tots els Arxiprestats i participada pels diferents grups diocesans.

En acabar la celebració eucarística hi haurà un dinar de germanor al col•legi La Salle, després del qual els participants en la trobada podran gaudir de diferents activitats lúdiques al mateix centre.

1 comentari

  1. I, mentrestant, el Bisbat que forma part del Patronat de l’Hospital de la Seu d’Urgell, juntament amb l’alcalde Albert Batalla (president del patronat) permet que l’hospital redueixi sous i personal. Ens hem begut l’enteniment!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada