arinsal

Vallnord ha registrat durant les vacances de Nadal –del 23 al 31 de desembre- més de 50.000 esquiadors. Una xifra força positiva tot i les nevades i el fort vent del proppassat cap desetmana que van obligar a obrir de forma parcial els tres sectors de Vallnord. De cara l’inici del 2015 l’ocupació a les Valls del Nord frega el 100% i les estacions ja disposen entre el 70 i el 90% de pistes obertes. 

Les nevades del cap de setmana, que han fet incrementar els gruixos fins els 130 cm de neu, han reactivat les reserves de cara la primera setmana del 2015. L’ocupació a les Valls del Nord frega el 100% i les previsions meteorològiques es preveuen favorables. A dia d’avui, els tres sectors disposen entre el 70 i el 90% de les pistes obertes amb tots els serveis en funcionament. Els gruixos oscil·len entre els 40 i els 130 centímetres de neu pols.

Els dia de major afluència durant aquest primer període de Nadal ha estat el dia 29 dedesembre, superant els 9.000 esquiadors, i es preveu que els dies 2, 3 i 4 siguin també dies punters en quant a afluències d’esquiadors. “Les nevades, tot i que en el seu moment ens van obligar a tancar algun sector, han reactivat la venda de forfets pels propers dies”, explica Martí Rafel, director de Vallnord.

Pel que fa al perfil del client, es mantenen les famílies espanyoles i els esquiadors francesos que van a l’alça. També han tingut lloc les primeres arribades de russos i britànics i l’entrada dels primers grups. ”Les sensacions que rebem són bones i els clients han valorat molt positivament els esforços que hem fet per mantenir la qualitat de les pistes davant les condicions climatològiques que estem tenint aquest inici de temporada”, afegeix Rafel.  

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada