Més de 5.400 persones visiten l’exposició Herois i Superherois

L’exposició HEROIS I SUPERHEROIS ha estat organitzada conjuntament amb l’Arxiu Comarcal de l’Alt Urgell i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i comissariada per Josep Benavent, amb la col·laboració de l’ajuntament de la Seu d’Urgell i del Consell Comarcal de l’Alt Urgell. L’exposició mostrava herois i superherois, però també antiherois i superheroïnes. Un entretingut viatge que va des del Princep Valent fins a Sheena, la reina de la jungla, passant per Superman, el Capità Amèrica, Spiderman, Dick Tracy, Red Sonja o Els quatre fantàstics, entre d’altres.

Durant els 4 mesos y mig de la mostra, l’han visitat 5.410 persones. L’exposició es va inaugurar el 7 de febrer i va tancar el passat 16 de juny.

Un 42 % dels visitants han estat particulars i famílies, un 47 % grups i un 11 % escolars. S’ha constatat un augment del públic infantil i jove en les visites de particulars donada la temàtica de l’exposició.

Durant la mostra s’han organitzat diverses activitats com els dissabtes de cinema, que van passar a ser passis diaris de pel·lúcules de superherois durant tota la setmana, un concurs de disfresses durant el Carnaval i dues visites guiades pel comissari i col·leccionista Josep Benavent.