Els Vespres d’Estiu del mes d’agost, integrats per cinc sessions de Llegendes misterioses sota la llum de la lluna i dues de Museu i Música, finalitzen amb un balanç molt positiu superant els 400 assistents.

200 persones han compartit les vetllades dels divendres amb l’Assumpta Mercader i les seves històries acompanyades per la música del grup Pardals. La majoria, 137, ha estat gent del país i la resta turistes atrets per les llegendes d’arrel andorrana. En gairebé totes les sessions s’ha penjat el cartell de complet.

Aquesta edició, les Llegendes han passat a ser una activitat itinerant pels carrers de la parròquia i se n’ha incorporat una de nova.

Pel que als Vespres de Museu i Música en col·laboració amb el Museu del Tabac, han congregat a 204 visitants. Dues propostes que han consistit en un vespre de portes obertes a l’exposició permanent al Museu del Tabac, la visita guiada a l’exposició temporal, Hiperrealisme, i a un concert.

Al primer, del quartet l’Ensemble Ad Libitum, hi van prendre part 135 assistents que van poder escoltar peces d’Abba, The Beatles, Lehonard Cohen i Coldplay adaptades al quartet de corda.

El segon concert, a càrrec de Míriam Manubens al piano i Efrem Roca al saxo, va acollir a prop de 70 persones. Es van haver de  limitar les places ja que el mal temps va obligar a traslladar-lo a l’interior del museu. El duet va oferir peces de Pizzola i Bach, entre d’altres.

Entre juliol i agost, gairebé un miler de persones han gaudit dels Vespres d’Estiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada