Més de 400 ballarins al Campionat de dansa

dansaTorna una nova edició del campionat de dansa, aquest any amb la participació de seixanta-cinc equips, al Prat Gran d’Escaldes-Engordany. L’organitza el gimnàs Fit, amb el comú. A la pista s’hi han pogut veure els moviments més sexis del hip hop, el dancing o el ball contemporani.

El sisè Campionat de Dansa ha omplert el Prat Gran d’Escaldes-Engordany. Passaran per la pista, durant tota la jornada, més de quatre-cents ballarins i ballarines, agrupats en seixanta-cinc equips d’estètica i tècnica diversa.

Al matí ha estat el torn dels més petits, des dels alevins als infantils, que han repassat temes plens de ritmes i que tothom coneix. Cada actuació ha estat aplaudida pels espectadors i fins i tot pels altres competidors. I és que, sobretot, es tracta de passar-ho bé, fer esport i gaudir de les danses urbanes conjuntes que fa setmanes que entrenen.

S’espera, però, que els balls més espectaculars, amb acrobàcies encara més difícils, arribin aquesta tarda, amb les categories júnior, fins a 17 anys, i l’open per a majors d’edat, que també inclourà duels entre professionals de la dansa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.