universitat infants

Durant tota la jornada d’avui s’està desenvolupant la segona edició de La Universitat dels Infants, un projecte de responsabilitat social universitària que consisteix en l’obertura de la Universitat d’Andorra (UdA) als infants. L’activitat central és l’organització del “II Congrés de ciència”, al qual participen 320 alumnes de tercer cicle de primera ensenyança, d’11 i 12 anys. Enguany, a més, el congrés infantil compta amb l’espectacle “Experimentem amb la ciència” a càrrec de Clowntifics.

 L’esperit de La Universitat dels Infants és obrir l’UdA a la societat per promoure l’interès per la ciència i la recerca, i estimular la divulgació científica entre la mainada, tot superant les barreres i els estereotips sobre la inaccessibilitat del saber científic. Es vol estimular la participació activa dels nens i fomentar la transferència i difusió de coneixements tècnics, de manera lúdica, atractiva i propera.

 Els objectius s’articulen a partir de tres grans eixos: universitat, ciència, i relació amb les escoles: divulgar i apropar el coneixement científic i investigador als nens i nenes, fomentant espais de diàleg en els quals puguin manifestar les seves inquietuds; potenciar la relació universitat-escoles; establir una relació més estreta amb totes les escoles de primera ensenyança del país.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada