botiga2Durant els primers sis mesos de l’any es van donar d’alta al país més de 200 establiments comercials, xifra que representa un increment de més d’un 60% respecte del 2014. Els sectors on hi ha hagut més increment són els comerços, les activitats immobiliàries i l’hoteleria.

Durant els primers sis mesos de l´any es van donar d´alta al país més de 200 establiments comercials, cosa que representa un increment de més d´un 60% respecte del 2014. Els sectors on hi ha hagut més increment són els comerços, les activitats immobiliàries i l´hoteleria.

Entre el gener i el juliol al Registre de Comerç hi va haver un saldo positiu de 209 establiments. En els sis primers mesos del 2014 el nombre d´establiments creats va ser menor: 129. Enguany hi ha hagut, doncs, un augment d’un 62%.

Pel que fa als sectors d´activitat, durant el primer semestre del 2015 els que presenten un major saldo positiu en creació neta són el comerç, amb 83 nous establiments, el d´activitats immobiliàries i serveis empresarials, amb 78 i l’hoteleria amb 14 negocis.

Durant el mateix període de l´any passat els sectors que van tenir una major creació d´establiments van ser els d´activitats immobiliàries, l´àrea d´activitats socials i de serveis prestats a la comunitat i el comerç.

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada