El  consell de ministres ha aprovat aquesta setmana l’adjudicació definitiva dels treballs d’unificació del disseny de la senyalització de les rotondes per a anuncis d’esdeveniments. El projecte té un cost de 122.266 euros i en una primera fase s’instal·laran suports en un total de nou rotondes repartides estratègicament per les carreteres del país.
Text: L’empresa Progec serà l’encarregada de dur a terme el projecte d’unificació del disseny de la senyalització de les rotondes per anunciar esdeveniments. Aquesta setmana el Govern ha adjudicat els treballs per un import de 122.266 euros i les tasques s’allargaran durant deu setmanes.

El material previst per a la fabricació dels suports és l’acer inoxidable, per tal que perdurin en el temps i es limiti el manteniment. S’ha previst també la il·luminació dels cartells mitjançant un projector superficial, en base al projecte executiu redactat per l’arquitecte Miquel Mercè, guanyador del primer premi del concurs d’idees convocat per aquest projecte.

En una primera fase, se situaran els nous suports en un total de nou punts rodons repartits estratègicament per les carreteres del país: la rotonda de Riverola i la d’Aixovall a Sant Julià de Lòria, la de Casadet i del Km0 a Andorra la Vella, la rotonda de la CG2 amb l’avinguda François Mitterrand d’Encamp, la rotonda de l’entrada de Canillo, la rotonda del Pas de la Casa, la d’Anyós i la d’Ordino.

ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada