Els actes de la CASS que es paguen a través dels fulls grocs s´estan abonant amb més de 3 setmanes de retard des de mitjan març. Hi ha més de 11.000 fulls grocs pendents de pagament i no es preveu tornar a la normalitat, uns 4 o 5 dies en abonar la prestació, fins a mitjan juny. La principal raó és que, circumstancialment, falta personal que controli aquesta àrea.

Aquest divendres 13 de maig, la CASS està abonant les prestacions per actes sanitaris amb 24 dies d´endarreriment, és a dir, els que es van dur a terme el 19 d´abril. Aquest endarreriment es produeix des de mitjan març i no es preveu que s´acabi fins la segona quinzena de juny. Per ara, hi ha uns 11.400 fulls grocs sense abonar. Hi ha dos motius per aquesta situació. En primer lloc, la inclusió d´unes noves vacunes contra la meningitis que únicament es poden receptar amb el full groc ja que requereixen un tracte específic i només es poden verificar manualment.

També es dóna la circumstància que només hi ha tres persones destinades a controlar els fulls grocs a la CASS i dues estan de baixa. Per tant, hi ha una persona destinada a aquesta tasca a la qual s´ha afegit un altre empleat de suport.

Des de la CASS s´ha assegurat que estan molt preocupats per la situació.

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada