Un total de 130 vehicles s’han reunit des de les nou del matí d’aquest diumenge al Prat Gran d’Encamp per participar en la 6a trobada d’hivern de cotxes Volkswagen, esdeveniment organitzat pel Club VW Andorra juntament amb la col·laboració del Comú d’Encamp. Tot i que gran part dels participants han estat vehicles andorrans, el president del Club VW Andorra, Francesc Gómez, s’ha mostrat “molt satisfet” perquè també s’ha comptat amb la presència de propietaris de cotxes Volkswagen arribats des de diferents punts d’Espanya i fins i tot alguns models vinguts des de França. A banda de mostrar els seus vehicles i compartir experiències amb la resta d’expositors, tots els participants han gaudit durant la jornada d’un esmorzar i dinar de germanor.Un total de 130 vehicles s’han reunit des de les nou del matí d’aquest diumenge al Prat Gran d’Encamp per participar en la 6a trobada d’hivern de cotxes Volkswagen, esdeveniment organitzat pel Club VW Andorra juntament amb la col·laboració del Comú d’Encamp. Tot i que gran part dels participants han estat vehicles andorrans, el president del Club VW Andorra, Francesc Gómez, s’ha mostrat “molt satisfet” perquè també s’ha comptat amb la presència de propietaris de cotxes Volkswagen arribats des de diferents punts d’Espanya i fins i tot alguns models vinguts des de França. A banda de mostrar els seus vehicles i compartir experiències amb la resta d’expositors, tots els participants han gaudit durant la jornada d’un esmorzar i dinar de germanor.

Des dels models més clàssics refrigerats per aigua fins Volkswagen més moderns amb el Golf 6 i 7 al capdavant. Aquesta és l’àmplia mostra de vehicles de la marca Volkswagen que han lluit, des de primera hora d’aquest diumenge, al Prat Gran d’Encamp durant la 6a trobada d’hivern de cotxes Volkswagen. L’esdeveniment, que ha estat organitzat pel Club VW Andorra juntament amb el Comú de la parròquia, ha aplegat a un total de 130 de vehicles arribats des de diferents punts d’Andorra, Espanya i França.

En aquest sentit, el president de l’entitat organitzadora, Francesc Gómez, ha comentat que “aquestes trobades ja vénen de lluny” i ha afegit que més enllà d’intercanviar experiencies amb altres persones que comparteixen la mateixa afició, el més important és “el gran ambient que es viu”. “És una trobada entre amics”, ha admès.

Text i foto: ANA


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada