Més de 1.700 persones visiten el parc d’animals durant el cap de setmana de portes obertes

Naturlandia fa un balanç positiu de l’acceptació que han tingut les dues jornades de portes obertes. Tot i el mal temps i les baixes temperatures, dissabte dia 8 gairebé 700 persones van donar-se cita a la Cota 2.000 per descobrir la principal novetat d’aquest estiu: el parc d’animals. La lleu nevada que va caure tot just obrir portes no va impedir que els visitants poguessin observar les espècies que conviuen al parc: cèrvids, óssos bruns, llops siberians i animals de la granja escola. Diumenge dia 9, tot i la pluja, es van superar les 1.000 persones.

La majoria dels visitants han estat famílies del país amb nens però, també hi ha hagut turistes que no s’han volgut perdre l’experiència.

Entre els animals que més han cridat l’atenció dels assistents durant les jornades de portes obertes destaquen els tres óssos bruns que han congregat a moltes persones, tant a l’interior de la galeria, com a l’exterior.

També han fet les delícies dels més petits les dues mascotes del parc, l’Ursa i el Lupi que, durant el cap de setmana, han passejat per les instal•lacions interactuant amb els nens.