enredatEl projecte “Enreda’t”, elaborat per Unicef, ha tingut molt bona acollida després de ser introduït a les escoles. Més de 1.400 alumnes s’han beneficiat d’aquest material pedagògic, que ha estat incorporat a més de 70 aules de maternal i primària.

La presentació d’aquest programa divulgatiu ha comptat amb la col·laboració de l’Andy i el Piolet, els personatges del programa d’animació infantil Club Piolet, que han estat una peça clau a l’hora d’apropar “Enreda’t” als alumnes. Aquesta guia gira entorn als hàbits alimentaris i a la nutrició i dóna a conèixer la Convenció dels Drets de l’Infant, incitant els alumnes a explorar la relació entre els drets i les necessitats individuals.

“Enreda’t” ha proporcionat tres tipus de quaderns adaptats als diferents nivells d’ensenyança: maternal, primària i secundària. També ha facilitat un CD amb diferents activitats i recursos disponibles en català, castellà i anglès.

El programa “Enreda’t” s’impartirà a les escoles durant tot el curs, amb la finalitat de promoure valors com la justícia social, la solidaritat, la pau o la preservació del medi ambient. Des d’Unicef s’espera que aquest programa d’educació per al desenvolupament sigui el primer de molts altres.

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada