Més de 1.200 persones participen a les activitats de l’esport i Festa Major de la Seu

Les activitats lúdiques i esportives del programa Esport i Festa de la Festa Major de la Seu d’Urgell han aplegat més de 1.200 persones entre participants i espectadors. Així es desprèn de les xifres recollides pel Servei d’Esports de l’Ajuntament urgellenc durant els quatre dies de festa.

El regidor d’Esports del Consistori, Lluís Biosca, ha manifestat davant d’aquestes dades que “l’oferta esportiva i l’elevada participació ens parlen de la bona salut de l’activitat física a la nostra ciutat. Busquem afavorir compaginar el lleure i l’esport i, sobre tot, fer arribar al màxim possible dels ciutadans una gran varietat d’activitats que permetin la pràctica esportiva i saludable”.

Les activitats que han acollit més participació han estat el torneig de Futbol 7 Seu Sport, amb 33 equips, on hi van prendre part 330 persones, seguit de la pedalada popular amb un total de 201 ciclistes de totes les edats. També han obtingut una important participació el bàsquet 3c3 amb 25 equips amb 125 participants, la gimcana de colles amb 10 grups i 120 persones i la cursa Grifone on hi van prendre part 107 corredors.

Pel que fa a activitats d’exhibició hi destaca la de teles acrobàtiques -novetat d’aquesta Festa Major- que va omplir la graderia del poliesportiu municipal de la Seu amb unes 400 persones. També hi destaquen les exhibicions de karate i taekwondo que van congregar força públic a la plaça Patalín.

Altres activitats esportives participatives que també han tornat a tenir força èxit han estat el bateig de submarinisme que va tenir lloc a la piscina municipal amb 72 persones, la cursa d’orientació nocturna amb 60 participants, el torneig de pàdel amb 24 parelles (48 participants) i els campionats d’escacs i de petanca amb 30 inscrits i 20 parelles, respectivament. En el torneig de tennis hi van participar 16 persones, mentre que a la cursa d’orientació en BTT hi han competir 12 parelles (24 participants).

(Foto: Ajuntament de la Seu)

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.