app-andorra-telecom

Andorra Telecom ha creat una aplicació mòbil que permet a l’usuari veure la programació, canviar de canal, programar enregistraments a Som TV, consultar el consum i descarregar factures. Es va posar en marxa durant la Fira d’Andorra la Vella i ja ha registrat 1.050 descàrregues, s’han programat 877 enregistraments i s’han realitzat 7.693 canvis de canal. El cap de producte de l’aplicació, Hèctor Grau, ha assegurat que se senten molt satisfets amb la resposta obtinguda, i la facilitat i agilitat a l’hora d’utilitzar-la.

Amb l’objectiu de millorar el servei dels usuaris, Andorra Telecom ha posat en marxa una aplicació mòbil que permet consultar el consum i descarregar les seves factures. Però a més, compta amb una part més innovadora que consisteix a consultar la cartellera de les diferents cadenes que integren l’oferta de Som TV, i interactuar amb el descodificador per canviar de canal o programar enregistraments. També s’ha creat una petita secció amb les preguntes més freqüents que s’han consensuat amb el Departament d’Atenció al Client.

L’aplicació es va posar en marxa el dissabte passat durant la Fira d’Andorra la Vella, i en un cap de setmana es van registrar 1.050 descàrregues. Però a més, fins ara ja s’han programat 877 enregistraments i s’han realitzat 7.693 canvis de canal, i tot i que no s’han marcat cap fita, confien que les descàrregues augmentin força perquè aquest dimecres es posa en marxa la campanya de comunicació ‘Ens movem amb tu’. El cap de producte de l’aplicació, Hèctor Grau, ha assegurat que se senten molt satisfets amb la resposta obtinguda, i la facilitat i agilitat a l’hora d’utilitzar l’aplicació.

Grau ha explicat que el públic objectiu actualment són els usuaris amb forfet ‘Mobiland’ (al voltant de 40.000) perquè l’apartat de consulta del consum durant el mes en curs sols està disponible per aquests clients, tot i que estan treballant per als usuaris de forfets ‘Clic’. Tot i això, ha recordat que se la pot descarregar tothom, ja que a la resta d’utilitats pot accedir qualsevol client.

L”app’ ha estat desenvolupada internament per Andorra Telecom amb la col·laboració de diversos departaments, i 35 clients que han col·laborat a testar-la. L’objectiu és millorar-la de manera contínua i incorporar noves funcionalitats de manera progressiva. Es pot descarregar des de les plataformes Google Play i App Store, per a dispositius Android i IOS, respectivament.

(Text i foto: ANA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada