Més de 1.000 persones han assistit a la 7a temporada de concerts familiars del projecte educatiu 2019, que té com a objectiu formar les noves generacions i, a la vegada, donar a conèixer la música als infants i a les seves famílies.

La temporada ha estat centrada en espectacles per a nadons i infants, per donar resposta a la gran demanda per part d’aquest públic. La programació ha comptat per primera vegada, amb les companyies Concert per a nadons, Daquí Dallà i Viu el Teatre, i amb la companyia Com Sona?, que ja es va estrenar a la temporada 2018.

S’han programat quatre concerts i deu sessions diferents, i es va iniciar al mes de febrer amb Concert per a nadons i la seva proposta Hits que varen brindar tres sessions matinals. Al mes de maig va ser el torn de Daquí Dallà amb el seu espectacle, Nyam Nyam, que també se’n van fer tres sessions, dues de matí i una de tarda. Al mes de setembre, Com Sona? va presentar Cromàtic en una sola sessió de tarda i finalment, al mes de novembre, Viu el teatre ha tancat la temporada amb tres sessions matinals de Cinemúsica.

Segons Teresa Areny, cap de producció de la Fundació ONCA “Les xifres de participació ens encoratgen a continuar treballant perquè les famílies tinguin l’oportunitat de gaudir de la música amb els seus fills. Donar-los l’oportunitat de viure en directe la música, és quelcom enriquidor pel seu creixement emocional i personal i fomenta el públic del futur.”

La programació ha comptat amb la col·laboració dels comuns d’Andorra la Vella i d’Escaldes-Engordany.

La darrera activitat de la temporada dirigida al públic familiar, serà el Taller de Música compartida a càrrec d’Anna Vega, que es durà a terme el dissabte 30 de novembre, a La Trapa del Centre Cultural i de Congressos Lauredià. El taller es vertebra en dos grups: el Grup 1 per a nadons que no caminen, serà d’11 a 11.50 h, o bé de 16.30 a 17.10 h. El Grup 2 per a nadons/infants que caminen, serà de 12 a 13 h, o bé de 17.30 a 18.30 h. Ambdós cassos, cal escollir un horari de matí o de tarda.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada