Més aplicacions de Facebook que surten de la ciutat comtal

Molts i diferents són els motius pels quals Facebook ha fet una parada a Barcelona. En primer lloc, i com és obvi, hi ha el fet de ser, la Ciutat Comtal, la capital de la telefonia mòbil mundial gràcies al MWC. No en va l’empresa creada per Mark Zuckerberg té una sucursal de Palo Alto al barri TiC, 22 @.

De tota manera tot i això, és la primera vegada que el World Hack fa escala a la ciutat. Aquest esdeveniment discorre per diferents urbs europees com Berlín, Varsòvia, Moscou o Londres i en ella es donen cita els millors desenvolupadors d’aplicacions. En aquest cas l’objectiu era discernir quin dels 170 joves emprenedors que es donaven cita durant 7 hores, creava la millor aplicació de joc dins el marc de la xarxa social. El guanyador optava a un premi de 250 dòlars i un iPad de regal.

L’empresa nord-americana és una de les més presents a Espanya i s’ha decidit per ancorar la seva filosofia a la ciutat mediterrània. Ja en el passat any va generar un total de 1.200 llocs de treball i uns ingressos de 82 milions d’euros.

Per aquest motiu sembla lògic que Facebook organitzi aquest tipus d’esdeveniments a la capital catalana. Si considerem a més que avui en dia el cost mitjà d’una aplicació elaborada és de 30.000 euros tenim l’explicació completa del perquè del World Hack.

Facebook vol fer el gran salt cap a “els diners” i el món de les aplicacions serà sense cap dubte una de les seves millors cartes per jugar.

Per Tecnonews / ACPG – Redacció

3 comentaris

  1. Doncs “ciudad condal” és el que la premsa espanyola -de Madrid, vaja- utilitza molt sovint per parlar de Barcelona. Però si t’hi fixes una mica, la versió catalanitzada CIUTAT COMTAL no s’utilitza MAI en els mitjans en la nostra llengua. Suposo que és una fórmula tan i tant gastada que sona malament.

  2. Yvus, és la primera vegada que veig que algú diu que en català no és diu “ciutat comtal”
    http://ca.wikipedia.org/wiki/Barcelona . Perdona la meva ignorància però, d’on ho has tret això? I no ho dic amb cap mena de sarcas-me, només pretenc rebre més informació. Potser tens raó. Gràcies

  3. això de la Ciutat Comtal no es diu mai en català….

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES