La  consellera general Demòcrata Meritxell Mateu va rebre 48.000 euros de l’empresa panamenya Landstreet, vinculada a l’exconseller delegat de BPA, Joan Pau Miquel. Així ho constata un informe de la policia, segons publica el Diari d’Andorra. A través de Landstreet, es van pagar primes no declarades a la CASS a diversos exdirectius i exgestors del banc. També a Mateu, que afirma que els pagaments corresponen a treballs d’assessorament que va fer pel banc entre el 2012 i el 2013.

Meritxell Mateu va rebre diversos pagaments de l´empresa panamenya Landstreet, propietat l´exconseller delegat de BPA, Joan Pau Miquel. Segons un informe de la policia al qual ha tingut accés el Diari d´Andorra, la suma dels pagaments era de 48.000 euros. No van ser declarats ni cotitzats a la CASS, com va passar amb d´altres pagaments que la societat va fer a exdirectius i exgestors del banc.

Mateu explica que els pagaments eren el sou mensual per un contracte verbal que va tenir amb BPA, entre gener del 2012 i octubre del 2013. Amb una dedicació a temps parcial, havia de desenvolupar un projecte per crear un centre d’operacions que gestionés la cotització d’expatriats de grans multinacionals des d’Andorra vers països de fora de la Unió Europea, com ara a l’Amèrica llatina. L´informe policial, però, afirma que aquests treballs no han pogut ser documentats per part del banc. Mateu, però, assegura no tenir problema a documentar-los.

La consellera afirma no haver comès cap irregularitat, ja que pertocava al banc haver-la cotitzat a la Seguretat Social. De fet, assegura que en cap moment es va qüestionar si els pagaments que rebia eren del banc o d’una caixa B.

2 comentaris

  1. Un altre “tiran de veta”, quin morro

  2. El Cinca i la Mateu podrien aprofitar la ocasió i dimitir tots dos alhora. De pas el Cinca podria explicar cóm té lo de les querelles contra diversos mitjants informatius espanyols relatiu a la suposada difamació de la seva persona. Aquesta, si no recordo malament, és una de les últimes troles

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada