mercedes-benzCaracterístiques

Encara no ha sortit a la venda però ja es coneixen les especificacions de la nova generació de la Classe C de Mercedes. La berlina continua destacant per les línies elegants i de distinció. Creix en dimensions respecte del seu predessor, amb un disseny que accentua l’amplada de la carrosseria i unes línies que combinen harmònicament formes còncaves i convexes.

El vehicle està disponible en quatre acabats, que ofereixen els més avançats elements tecnològics, ja sigui dins l’equipament de sèrie o en opció, i els nivells de confort més alts.

Destaquen els materials de l’interior, amb tocs esportius. El particular sistema d’il·luminació interior també contribueix a crear un clima de benestar.

L’habitabilitat i la versatilitat són altres de les qualitats de la Classe C, que també inclou un sistema d’ajustament semielèctric dels seients davanters i un avançat sistema de navegació i multimèdia.

El Classe C permet incorporar un sistema Head-Up d’informació bàsica del vehicle projectada a la zona del vidre del conductor.

Motor

De moment, el Mercedes Benz Classe C comptarà amb tres motoritzacions, dues a benzina, de 180 i 200 cavalls, i una dièsel BlueTec de 220 cavalls.

El motor dièsel, ecològic i fiable, acredita una velocitat punta de 234 km/h, amb un consum mixt de 4,2 litres.

Pel que fa als propulsors a benzina, el C180 pot circular a una velocitat màxima de 225 km/h, amb un promig de consum de 5,5 litres; mentre que el C200 pot anar a un màxim de 237 km/h i consumeix una mitjana de 5,7 litres.

 Seguretat

El Mercedes Benz Classe C té un concepte integral de seguretat. D’entre els elements, cal fer menció al sistema antibloquejament de frens, l’ajuda a l’estacionament i la regulació de la distància respecte del vehicle precedent.

Aquest Mercedes també compta amb un detector actiu per canvi de carril i d’angle mort, un sistema d’alerta per cansament i la càmera de marxa enrere.

El servofre d’emergència i els coixins de seguretat repartits per tot el vehicle són altres dels elements que contribueixen a crear un espai segur.

Per Tot Granollers / ACPG – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada