“Mercats d’estiu a la plaça” artesania i comerços locals aquest cap de setmana al centre d’Encamp

Cartell dels mercats d'estiu a la plaça
Mercats d’estiu a la plaça

Durant tot el cap de setmana la Plaça Sant Miquel, carrer Major i Plaça del Consell d’Encamp acolliran un mercat d’artesania d’inspiració medieval. “Mercats d’estiu a la Plaça” es presenta com una mesura més de dinamització dels caps de setmana d’estiu a la parròquia encampadana,

Artesania i comerços locals muntaran parades a l’aire lliure durant tot el cap de setmana, des del divendres, a les 7 de la tarda i fins a les 10 del vespre, dissabte de les 9h del matí fins a les 10 del vespre i diumenge de les 9 h del matí fins a les 7 de la tarda,

El cap de setmana del 25 de juliol el mercat es tindrà lloc al Pas de la Casa a la plaça de l’església durant tot el dissabte, de les 8 h del matí fins a les 8 del vespre, i diumenge de les 8 h del matí fins a les 6 del vespre.

Aquesta iniciativa que s’emmarca en les accions i mesures incloses en el pla de xoc preveu dinamitzar el centre de la parròquia a través d’activitats complementàries a l’oferta turística i cultural i que puguin suposar un impuls per al sector comercial, hoteler i de la restauració.

Aquesta setmana en la mateixa línia d’impulsar accions de dinamització han començat les tardes d’estiu, espectacles infantils per infants que tenen lloc les tardes de dilluns a dijous tant al Prat Gran d’Encamp com a la Plaça de l’Església, al Pas de la Casa.

Sumant activitats a l’aire lliure, l’Encamp en clau de llum, que enguany per les restriccions horàries pel coronavirus, s’avancen en horari de vespre i no nocturn, fet que permet també després de l’actuació poder sortir a sopar ja que els concerts acaben abans. S’han programat una dotzena d’actuacions musicals tant al Pas de la Casa, com a Encamp, incloent escenaris com la Plaça dels Arínsols, Plaça Sant Miquel, la Plaça de l’Església al Pas, o l’Església de Sant Romà de les Bons.

També aquesta setmana i durant tot el juliol, de dilluns a dijous s’han programat activitats dirigides a nivell esportiu a l’aire lliure, dilluns i dimecres a partir de les 19 h i fins a les 21 h sessions de cycling i música a la Plaça dels Arínsols i els dimarts i dijous a partir de les 19:30 h sessions d’acquagym a la Piscina de La Mola.

TOTES LES NOTÍCIES