Mercadona s’instal·la a la Seu d’Urgell

mercadonaJa feia temps que corria el rumor i finalment s’ha confirmat: la cadena de supermercats Mercadona obrirà una gran superfície a la Seu d’Urgell. Els terrenys ja han estat triats i estan ubicats a l’entrada de la capital de l’Alt Urgell. Les previsions indiquen que com a mínim les instal·lacions no estaran en servei fins d’aquí a un any i permetran la creació d’una seixantena llocs de treball.

L’ajuntament de la Seu d’Urgell ha rebut la petició per part dels propietaris d’aquests terrenys per poder instal·lar-hi una gran superfície comercial. Els terrenys es troben just a l’entrada de la ciutat venint d’Andorra i un cop es finalitzin els tràmits suposaran l’arribada a la Seu d’Urgell de la cadena de supermercats Mercadona. Des del consistori s’analitza la manera com la implantació de Mercadona podrà ser beneficiosa per al comerç de la ciutat. L’alcalde Albert Batalla espera que “pugui fer de motor comercial, com ho fa el mercat”, i que aconsegueixi derivar cap als eixos comercials la gent que vagi a la Seu per “retroalimentar el comerç”.

L’arribada de Mercadona a la ciutat suposarà la creació de fins a seixanta llocs de treball, tot i que la superfície comercial no estarà acabada fins d’aquí a un any, com a mínim, a partir del moment en què s’atorgui la llicència..

Mercadona és actualment la cadena comercial de distribució d’alimentació més gran de l’estat espanyol.

4 comentaris

  1. ESTOY BUSCANDO FAINA A ONDE DEJO MI CURRICULUM 00376 663874 MOBIL GRACIASSSSSSSSS….

  2. Hola Patrícia, et recomano que t’apuntis al grup Anem Per Feina Andorra al Facebook, on es troben moltes ofertes de treball. A veure si pots trobar alguna feina així.

  3. Hola la meva pregunta es per saber cuan estara obert el mercadona per poder portar el curriculum necesito molt una feina estic desesperada…ya que puc perdre el meu pis y no se ya on buscar
    bon dia y espero resposta

  4. M’agradaria saber. Si ja ha començat a contrsuirse el no supermercat Mercadona a la Seu d’urgell. Gracies

Comments are closed.