sabores-del-surRiver Centre Comercial, Grup HiperPas i els supermercats ECO presenten la fira de productes andalusos “Sabores del Sur”, en col·laboració amb la Junta de Andalucía, a través d’Extenda – Agència Andalusa de Promoció Exterior i l’associació empresarial Landaluz.

Donat que Andalusia està apostant per la promoció exterior i Andorra està considerada com a zona estratègica d’interès, un any més s’ha realitzat aquesta campanya que, en la seva presentació d’avui, ha comptat amb la presència de Pablo Lería Couderc, Cap del Departament Agroalimentari d’Extenda, Alvaro Guillén Benjumea, President de Landaluz i Conseller d’ACESUR i Miguel Angel Jiménez Segador, Secretari General de Landaluz, així com membres de la propietat i equip directiu de Mercacenter.

Extenda és l’Agència Andalusa de Promoció Exterior, organisme de la Junta de Andalucía depenent de la Consejería de Economía, Innovación, Ciencia y Empleo, que s’encarrega de la promoció del comerç internacional de la comunitat autònoma d’Andalusia. Per la seva part Landaluz, és l’Associació Empresarial de la Qualitat Certificada, entitat referent del sector agroalimentari d’Andalusia, aglutinant-hi gairebé el 40% de la facturació total del sector a la comunitat, la qual cosa posa en relleu el pes específic que té com a patronal empresarial agroindustrial.

Des d’avui i fins al 3 de maig es poden trobar als centres comercials del Grup Mercacenter una gran varietat de productes alimentaris andalusos que fan reviure el sabor d’aquesta terra. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada