Menús basats en els llegums en la desena edició de l’Andorra a Taula

Les jornades gastronòmiques Andorra a Taula comencen divendres la desena edició. En aquest cas el protagonista principal dels menús seran els llegums. L’objectiu és atreure cada cop més públic turista.

Des del 28 d’octubre fins al 28 de novembre 33 establiments tornaran a oferir menús gastronòmics en el marc de l’Andorra Taula. Les jornades de cuina ja estan plenament consolidades i des de la Unió Hotelera, promotora de la iniciativa, asseguren que en aquesta ocasió s’ha fet un pas endavant pel que fa a la qualitat de l’oferta. El membre de la comissio de restauració de la Unió Hotelera, Miquel Canturri, ha explicat que els llegums seran, en aquesta ocasió, el fil conductor i destaca que s’ha fet un pas més en la qualitat dels plats.

En aquesta edició s’ha arribat a un acord amb l’empresa Damm. Cada menú inclourà una cervesa i des de Damm es farà promoció a Catalunya de les jornades. Es tracta, segons el restaurador Angelo Guitard, d’arribar a una xifra de clients similar a la de l’any passat, però amb un percentatge més elevat de turistes. La xifra que es marquen són “els 7.000 menús”, ha indicat Guitard recordant que l’esdeveniment se celebra “en un mes en què l’afluència de turistes és la més baixa de tot l’any”.

Els preus dels menús oscil·len entre els 25 i els 35 euros i la trentena de restaurants es reparteixen entre cinc parròquies: Andorra, Escaldes, la Massana, Ordino i Sant Julià. Canillo i Encamp són les úniques que no tenen representació.

TOTES LES NOTÍCIES