Membrado-Ribolleda comencen la temporada en el Ral·li Esprint de Sant Julià

El Ral·li Esprint de Sant Julià serà, una temporada més, el punt de partida del calendario català de ral·lis malgrat no ser vàlida per al campionat de Catalunya de l’especialitat. Josep M. Membrado-Josep R. Ribolleda, al volant del Mitsubishi Lancer Evo X de l’equip MC Racing, estaran en el podi de sortida de la prova amb l’objectiu de lluitar per un lloc entre els millors des de l’inici de temporada. La reedició del títol català de l’especialitat serà l’objectiu prioritari en aquest 2013.

L’escuderia Osona, entitat organitzadora del ral·li, ha mantingut la mateixa estructura de l’anterior edició. Així doncs, els inscrits en la 16ª edició de Ral·li Esprint de Sant Juliá hauran de superar, tres vegades cadascuna, les especials de Coll de Mansa i Collsaplana. En total gairebé 200 kms., de recorregut, dels quals 40,980 seran de velocitat.

El pilot de Repsol manté intacta la seva mentalitat competitiva i es mostra amb moltes ganes de tornar a asseure’s al volant del Mitsu, aquest era el seu comentari: Tinc la mateixa il·lusió de sempre per començar a competir. Encara que també és cert que en aquests moments les sensacions són en ocasions contradictòries, no sabem com estarem després de més de tres mesos sense córrer i d’altra banda també és una incògnita el nivell dels rivals. En fi són dubtes habituals a l’inici de temporada i que, estic convençut, no trigarem a dissipar. El que volen mantenir, Membrado i el seu equip, és el planning de la preparació de les proves: No hi ha dubte que intentarem preveure els possibles problemes que es puguin presentar a més de deixar el cotxe en les millors condicions per competir al límit. Cal dir que a St Julià comptem amb l’avantatge que, durant la jornada prèvia al ral·li, podrem treballar en l’Evo en el shakedown programat per l’organització.
D’altra banda, Josep R. Ribolleda també es mostra esperançat d’iniciar la temporada amb un bon resultat, així ho comentava: L’any passat vam assolir el títol però el final no va ser tot el bé que haguéssim desitjat. Crec que començar l’any amb un bon resultat ens donaria confiança per superar un inici de temporada molt dens. En aquest primer mes de competició disputarem 3 ral·lis.

A les 9h01 del proper diumenge (dia 24) es donarà la sortida al primer participant del 16è Ral·li Esprint de Sant Julià. És evident doncs, que la temporada està en marxa.

(Text i foto: Fotoesport)

TOTES LES NOTÍCIES