Melilla Baloncesto vs River Andorra: A Evitar la ressaca copera

No sol ser agradable el retorn al campionat d’aquell conjunt que no aconsegueix aixecar la Copa Príncep però al River Andorra estan més que mentalitzats per intentar tirar endavant un nou encontre lluny del Poliesportiu. Invictes a domicili en el campionat de Lliga, els de Joan Peñarroya hauran de fer front a un Melilla Baloncesto que travessa un dels pitjors moments esportius de la seva història i que comptarà amb la baixa d’un José Amador que patia durant la setmana una fissura al peu.

Data i hora: Divendres 8 – 21:00 h.

Average anada: +12 River Andorra (89-77).

Atenció a: La peculiar història de Joan Peñarroya. El tècnic català va perdre en les seves dues visites a Melilla com a jugador (1999/00 i 2001/02) encara que, curiosament, en ambdues temporades acabaria aconseguint l’ascens tant amb l’Ourense Bàsquet com amb el Bàsquet Manresa tal com recordava en la roda de premsa prèvia.

La dada: Un únic precedent. L’única visita del River Andorra a Melilla es va produir en la primera temporada de la competició (1996/97) amb victòria per als locals per 102-84 gràcies al gran encontre de Cedric Moore.

Text: Pablo Romero / FEB

Foto: Dpt. Comunicació River Andorra