Medina i Caminal repeteixen podi i Garcia al top10, al segon gegant NJR d’Alpe Cermis

L'esquiadora andorrana Íria Medina
L’esquiadora andorrana Íria Medina en una imatge d’arxiu (Arxiu: Origami / Òscar Rius)

Avui dissabte s’ha disputat a Alpe Cermis (Itália) el segon gegant NJR amb la presència d’Íria Medina, Jordina Caminal i Clàudia Garcia, i amb victòria de Medina, segona posició de Caminal, repetint ambdues les posicions del dia anterior, i a més amb Garcia al top10 en la 8a posició.

Medina s’ha imposat amb un crono de 1.39.20. El seu crono era el millor a la primera mànega, mentre que a la segona li ha estat suficient amb el 6è temps parcial per a vèncer per un avantatge de 0.10 respecte a la seva companya, Jordina Caminal, que ha estat segona.

Caminal avui, a més de ser segona, ha assolit 41.73 punts FIS que juntament amb els 51.04 d’ahir milloraran substancialment els actuals 69.68 que té a l’última llista de la FIS. Avui, però, qui no millora és Medina, que ha fet 40.71 punts (ahir va fer 30.81 i té actualment 32.32).

Per la seva part, també bona posada en escena de Clàudia Garcia, que ha estat 8a amb +1.60 respecte a Medina, i ha marcat 57.00 punts, millorant tot i que per molt poc els seus actuals 57.19 en la disciplina de gegant.

TOTES LES NOTÍCIES