El departament del Medi Ambient ha fet públic el balanç de denúncies i queixes rebudes durant l’any 2012, així com el balanç d’expedients sancionadors durant aquest mateix període. Pel que fa a les denúncies, s’han registrat un total de 80, 30 de les quals fotodenúncies (un 37,5% sobre el total), una xifra superior a la de l’any passat, quan es van rebre 28 denúncies.

El Departament de Medi Ambient, mitjançant la Unitat d’Inspecció, s’encarrega de la inspecció i del control ambiental en temes de medi atmosfèric, sorolls, gestió de residus, impactes ambientals, aigües residuals i aigües superficials. També gestiona les denúncies o queixes formulades per la població relacionades amb el medi ambient. Les denúncies o queixes s’han de formular per escrit mitjançant el Servei de Tràmits i han de suposar l’obertura d’un expedient administratiu.

L’objectiu de la Unitat d’Inspecció és que totes les activitats que tenen un impacte sobre el medi ambient compleixin la reglamentació mediambiental vigent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada