El Ministeri de Medi Ambient ha programat per al proper 20 d’octubre el curs de formació dirigit a les persones que desitgin obtenir la capacitació professional de cap de taller de reparació de vehicles automòbils.

El Reglament de tallers de reparació de vehicles automòbils preveu que els tallers han de disposar d’una persona que acrediti els coneixements suficients per poder realitzar l’activitat professional. I és en aquest sentit, que des del Ministeri s’ofereix el curs per a la capacitació professional.

Actualment hi ha una demanda d’aproximadament 30 persones que volen realitzar aquesta formació, ja sigui per sol·licitar l’obertura d’un nou negoci o per poder expedir certificats de taller. Amb la voluntat de donar resposta a aquestes 30 demandes, el Ministeri de Medi Ambient ha decidit realitzar el curs, que tindrà lloc a l’edifici de la Inspecció Tècnica de Vehicles a Aixovall, el dimarts 20 d’octubre de les 9 a les 14 hores i de les 15 a les 19 hores. L’examen es realitzarà el divendres 23 d’octubre a les 9 hores al mateix lloc.

Per poder participar al curs les persones interessades s’han d’inscriure al Servei de Tràmits del Govern.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada