Medi Ambient precisa que no ha autoritzat el vídeo de Despres i Gracia

El ministeri de Turisme i Medi Ambient vol precisar que no s’ha atorgat cap tipus de permís o autorització per l’enregistrament d’un video promocional per part de Cyril Despres i Cedric Gracia. En qualsevol cas, el Govern no és competent per autoritzar una activitat d’aquestes característiques, atribució restringida als comuns.

El foment del turisme de muntanya és una de les prioritats del ministeri que encapçala Francesc Camp, tal i com va exposar en la seva darrera compareixença davant la comissió legislativa del Consell. En aquest sentit, la campanya de promoció turística d’estiu estarà centrada en la comunicació de diferents ofertes de muntanya: trekking, bicicleta de muntanya, ecoturisme…

Aquesta política ha d’anar acompanyada d’una normativa que restringeixi l’accés dels vehicles de motor a la natura, una normativa en la que han de treballar conjuntament els Comuns, Govern i el Consell. El ministeri de Turisme i Medi Ambient s’ha marcat aquest desenvolupament legal com una de les prioritats de l’exercici 2012.

1 comentari

  1. Estarà molt bé una reglamentació en aquest aspecte, però el problema és com la faran complir? Com evitaran les caravanes de motos que entren desde la vall de la llosa a l’Illa i al Madriu?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *