Medi Ambient licita treballs de millora a la depuradora d’aigües residuals del Pas de la Casa

Pas de la Casa
Imatge del Pas de la Casa. Foto: Arxiu

El Govern ha aprovat aquest dimecres, a proposta de la ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Silvia Calvó, la licitació dels treballs d’adequació i millora de les zones d’emmagatzematge de productes químics a l’estació depuradora d’aigües residuals del Pas de la Casa.

El projecte preveu, l’adequació de totes les zones de la planta on s’emmagatzemen productes químics necessaris en el procés de depuració d’aigües i desodorització de l’aire, com són, el sulfat d’alúmina, l’àcid sulfúric, l’hipoclorit sòdic i l’hidròxid de sòdic.

L’objectiu és millorar les condicions d’emmagatzematges d’aquests reactius, davant possibles fuites que puguin afectar el medi o la seguretat dels treballadors. Així mateix, aquesta actuació s’emmarca dins la voluntat de mantenir i conservar les estacions de depuració d’aigües per tal de mantenir una bona qualitat de l’aigua.

El concurs públic és de caràcter nacional, amb procediment obert i contractació ordinària. El plec de bases es pot descarregar gratuïtament des dels webs www.tramits.ad i www.e-tramits.ad o es pot recollir al Servei de Tràmits de la planta baixa de l’edifici Administratiu del Govern. Els interessats tenen temps fins al 23 d’abril per presentar oferta.

TOTES LES NOTÍCIES