El Consell de Ministres, a proposta de la titular de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sílvia Calvó, ha aprovat la licitació del servei de la gestió d’Andorra Sostenible. El concurs és nacional, amb modalitat ordinària i procediment obert. La data límit per presentar les ofertes és el 16 de maig del 2018.

L’empresa adjudicatària haurà de treballar sota la supervisió i amb la línia d’objectius del Ministeri de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat. En el plec de bases s’estipula que, a més de l’actual tasca educativa i comunicativa d’assessorament i sensibilització ambiental en diferents àmbits com les escoles, el món empresarial i les associacions i federacions esportives, aquest servei haurà de fomentar i ser proactiu en les actuacions del Govern en matèria de desenvolupament sostenible, en la seva comunicació i la seva difusió.

El concurs també contempla la possibilitat que en el nou període de contractació, Andorra Sostenible s’allotgi fóra de l’edifici administratiu, també proposa que es doti aquest servei d’un vehicle elèctric.

Actualment, el departament de Medi Ambient i Sostenibilitat disposa d’un contracte d’assistència tècnica del Centre d’Andorra Sostenible, que venç a finals del pròxim mes de juny. La licitació de la nova gestió es farà per una durada màxima de 6 anys a comptar a partir de l’1 de juliol.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada