medi-ambientEl director de Medi Ambient, Marc Rossell, i l’assessor tècnic del departament de Benestar, Ramon Nicolau, han entregat aquest dimecres els primers dispositius mòbils aptes per a la seva reutilització com a resultat de la campanya de recollida a la Fira d’Andorra la Vella. Després d’un procés de formateig, avui han estat entregats cinc telèfons mòbils a la Fundació Privada Tutelar, la Federació Andorrana d’Associacions de Persones Discapacitat, i Càritas Andorrana.

A l’acte també ha participat Andorra Telecom, que ha contribuït tant a nivell logístic en la recollida de mòbils com amb l’aportació solidària d’un xec de 1.000 euros en favor de Creu Roja Andorrana.

Rossell ha explicat que la campanya de recollida de mòbils està agafant cada cop més força, fins el punt que Medi Ambient es planteja la possibilitat de centralitzar aquesta cita anual de la Fira d’Andorra la Vella com el moment en què els ciutadans poden tenir més facilitat per donar els seus telèfons en desús i, en el cas que sigui possible, procedir a la seva reutilització.

Nicolau ha afirmat que, al mateix temps, aquesta recollida compleix una funció solidària. En aquest sentit, si bé des de Benestar ja es treballa per poder atorgar dispositius mòbils a les persones amb una necessitat especial, a través d’aquesta reutilització es permetrà que aquests recursos puguin anar ara destinats també a altres mitjans d’ajuda.

A banda dels cinc mòbils entregats avui, actualment hi ha uns 35 dispositius en procés de formateig i que aniran igualment destinats a cobrir les necessitats que tinguin les diferents associacions d’ajuda.

(Foto: S.F.G.)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada