Matrícula oberta per als estudis virtuals i d’extensió universitària 2015 a la Universitat d’Andorra

uda

La Universitat d’Andorra (UdA) ofereix formació universitària de qualitat, mitjançant l’ús de les noves tecnologies i una metodologia d’ensenyament virtual, en col·laboració amb altres universitats. Per al segon semestre del curs 2014-2015, està obert el període de preinscripció per a estudiants de nou accés als estudis virtuals de primer i de segon cicle:

Bàtxelor en Administració d’empreses

Bàtxelor en Comunicació

Bàtxelor en Dret

Bàtxelor en Humanitats

Bàtxelor en Informàtica

Bàtxelor en Llengua catalana

Màster en Administració d’empreses (MBA)

Màster en Enginyeria informàtica

D’altra banda, l’UdA ofereix per al nou any 2015 tres cursos d’actualització virtuals amb continguts específics d’Andorra que es poden cursar individualment:

Curs d’actualització en Constitució i altres fonts del dret d’Andorra

Curs d’actualització en Dret públic d’Andorra

Curs d’actualització en Patrimoni cultural d’Andorra

El període de preinscripció per als bàtxelors i màsters en modalitat virtual està obert fins al 31 de gener. El període de preinscripció per als cursos d’actualització virtuals està obert fins al 15 de febrer.

Pel que fa a les formacions presencials d’extensió universitària, continua obert el període de matrícula al nou postgrau en Màrqueting interactiu i mòbil i al curs d’actualització en Cooperació internacional i voluntariat.

Finalment, també estan obertes les inscripcions a la prova d’accés a la Universitat per a més grans de 25 anys.

Totes els tràmits es formalitzen fàcilment a través del formulari de preinscripció disponible en línia al web www.uda.ad.

TOTES LES NOTÍCIES