matyinsAquest dijous, al Punt Informació Gent Gran del Departament de Social, ha tingut lloc la tercera trobada de la gent gran amb consellers de Comú, en els Matins amb el Comú.

Hi han comparegut el Conseller Major i Conseller delegat de Serveis Púbics i Urbanisme, Sr. Eron Estany i la Consellera delegada de Finances, Comptabilitat i Administració, Sra. Maria Carme NIN.

Matins amb el Comú, és una de les 7 propostes d’activitats d’estiu que organitza el Departament de Social. Es tracta d’una trobada informal de debat i d’informació amb els consellers comunals, que es van desenvolupant els matins dels dijous d’estiu. Un espai on exposar idees i mantenir un diàleg obert amb les autoritats.

 La sessió de les trobades de Matins amb el Comú d’aquest dijous ha comptat amb l’assistència de 9 persones de Cases Pairals i els consellers els han explicat tot allò que fan a les seves conselleries.

La Consellera Nin ha exposat les inversions que es porten a terme segons les disponibilitats pressupostàries que, segons ella, es veuen limitades pels recursos propis del Comú de la Parròquia, que són actualment d’uns 30 milions d’euros, amb una aportació de l’Estat de 9 milions.

El Conseller Estany ha explicat els tipus d’inversions que fa la seva conselleria, que són essencialment destinades a embelliments i a les reparacions i manteniments necessaris per a la seguretat dels ciutadans.

 Els membres del col·lectiu de la gent gran han manifestat els seus temors en qüestions concretes com la mobilitat en les voravies i en el creuament de carrers.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada