cues2Aquest matí s’han produït importants retencions en sentit entrada, tant a la frontera del riu Runer, on han arribat als set quilòmetres, com a la duana del Baladrà, on n’hi ha hagut uns quatre quilòmetres. Aquesta tarda es preveuen complicacions per sortir del Principat, sobretot a la frontera amb Espanya i França.

Més de set quilòmetres de cua en sentit entrada a Andorra és el que s’ha registrat aquest matí a la frontera del riu Runer. Les retencions han coincidit amb una forta densitat de vehicles que volien sortir del Principat.

Per altra banda, a la duana del Baladrà hi ha hagut uns quatre quilòmetres de cua per entrar al Principat. Les previsions de l’Agència de Mobilitat són que durant aquest pont de la Mare de Déu d’agost entrarien al Principat uns 50.000 vehicles i sembla que es compliran.

“A hores d’ara la situació és la prevista. Trànsit intens d’entrada per la frontera del riu Runer, situació típica del mes d’agost i que serà la tònica dels tres dies de pont”, assegura Jaume Castells, responsable del Centre Nacional del Trànsit.

Aquesta tarda es preveuen complicacions per sortir del país per anar a França, sobretot. I demà es podrien tornar a repetir les retencions d’aquest matí. Malgrat les cues, però, els turistes segueixen tenint bons motius per venir al país.

L’operació d’entrada al Principat està disposant, al costat espanyol, de la col·laboració de la policia nacional espanyola.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada