cues2 El gruix principal de vehicles que entren al Principat per Setmana Santa ho fan cada any, sobretot, dijous al vespre i durant tot el dia de divendres. Avui dissabte però, també s’espera que molts visitants, ja sigui pels dies festius o els turistes habituals de cap de setmana, accedeixin al país.

Des del Centre Nacional de Trànsit informen que les hores de màxima afluència i en les quals cal evitar sortir a la carretera són aquest migdia i fins a les 3 de la tarda pel que fa a qui vulgui entrar al Principat, i de les 4 a les 9 del vespre en el sentit contrari i per totes dues fronteres. La situació demà, en canvi, es preveu que afectarà únicament el trànsit que abandoni el país.

Així, demà s’aconsella sortir del país de manera esglaonada i, en la mesura del possible, evitar abandonar el Principat entre les 10 del matí i les 8 del vespre per la frontera del riu Runer, i entre les 2 i les 7 per la francoandorrana. Dilluns es preveu trànsit dens en direcció a Espanya des de primera hora del matí i fins a les 2 de la tarda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada