mín: 0ºC | màx: 8ºC

Al matí predominaran les clarianes, però a partir de migdia s’esperen precipitacions generalitzades, més intenses a l’extrem nord-oest del país i cap al vespre. Aquestes precipitacions persistiran durant una bona part de la nit.
Esperem gruixos afegits de 10 a 15 cm per sobre de 2.200, localment 20 cm a l’extrem nord-oest del país.
El límit d’aiguaneu se situarà cap als 1.200 metres al migdia. Posteriorment anirà davallant fins a 1.000 metres cap a mitjanit.
Vent de nord a nord-oest, moderat als fons de valls i bastant fort en altitud.
Temperatures màximes de 8ºC a Andorra la Vella, 5ºC a les Salines i -1ºC al Pas de la Casa.
La isoterma zero graus se situarà cap a 1.900 metres als volts del migdia.
DISSABTE 9
Moderat
mín: 2ºC | màx: 10ºC
Neu a 1.300m
El sol serà més generós durant el dia de dissabte, però cap al vespre s’esperen noves precipitacions.
La cota de neu se situarà per sobre de 1.300 metres.
Vent de nord-oest, moderat als fons de valls i bastant fort en altitud, amb ratxes de fins a 70 km/h al matí.
Temperatures mínimes de -2 a -3ºC a 1.500 metres. Les màximes se situaran entre 5 i 7ºC a 1.500 metres i a 2ºC cap a 2.000 metres.
La isoterma zero graus se situarà a 1.800 metres. La isoterma -10ºC a 3.500 metres.
DIUMENGE 10
Moderat
mín: 2ºC | màx: 10ºC
Neu a 1.200m
A la matinada pararan les precipitacions. Aleshores tindrem una treva d’unes hores on veurem el sol i a darreres hores de la tarda tornarem a tenir un cel ben cobert, amb nevades freqüents a tots els massissos andorrans.
La cota d’aiguaneu se situarà cap a 1.200 metres.
Vent de nord-oest, moderat als fons de valls i bastant fort en altitud, amb ratxes de 40 a 60 km/h.
Temperatures mínimes de -2 a -3ºC a 1.500 metres. Les màximes se situaran entre 3 i 5ºC a 1.500 metres i a -1ºC cap a 2.000 metres.
La isoterma zero graus se situarà a 1.500 metres. La isoterma -10ºC a 2.800 metres.

meteo.ad

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada