Mateu demana confiança en el país per encarar el futur deixant enrere la crisi de BPA

dia meritxell

El síndic general, Vicenç Mateu, durant el seu discurs amb motiu del Dia de Meritxell, ha assegurat que després de la crisi provocada per l’afer BPA és moment de superar la sotragada inicial, de recuperar la normalitat i de tornar a arrencar amb força. Així, ha demanat “confiar de nou en la nostra força”, tot recordant que “ningú no ens regalarà res”. Mateu ha pronunciat un discurs en clau optimista i ha assegurat que els esdeveniments culturals i esportius que ha acollit Andorra durant l’estiu han ajudat a canviar la mala imatge que s’havia projectat del país cap a enfora. Així, ha demanat desterrar “l’Andorra de la mediocritat, dels llestos i dels tòpics”, però fent primer autocrítica per millorar “allò que aquests tòpics puguin tenir de veritat”.

(Seguirà ampliació)

(Text i foto: ANA)

 

4 comentaris

  1. La normalidad se recuperara cuando le devuelvan el dinero bloqueado a los clientes de BPA. Dejen de mentir o renuncien. Ya pasaron 7 meses

  2. Com poden parlar de deixar-ho enrera! Com si fos passat! Es nota que no tenen els seus diners estalviats bloquejats al banc des de fa 7 mesos!!

  3. Hores d’ara el Govern no ha aclarit quants comptes il•lícits hi ha a BPA. La pregunta que ens fem tots: Feia falta intervenir la BPA?, Va haver-hi precipititació per part de Govern?

  4. Q coi es la cosa blanca de la tartera de caroi?

Comments are closed.