twitter

Hi  ha una dita que ve des de temps dels antics grecs que resa el següent: no la paguis amb el missatger. S’atribueix aquesta idea a quan els reis del bressol de la civilització enviaven els seus missatgers a demanar informació als oracles de Delfos. He d’anar a la guerra? Guanyaré la contesa? La qüestió és que quan els vaticinis no agradaven als tirans els que pagaven amb la culpa eren els missatgers. En el seu cas era via la condemna a mort, però com sabem a Espanya, país on una enquesta electoral mai dóna els resultats que esperem, és l’acomiadament el que pateixen els responsables de les enquestes.

Una altra notícia ens envia de nou a l’antiga Grècia. Els familiars de Lloyd ‘Carl’ Fields Jr i James Damon Creach, dos soldats que van morir en una base d’entrenament de Jordània com a conseqüència d’un atac atribuït a ISIS van denunciar al districte nord-americà de William Horrick a Twitter per ser portaveus de l’activitat terrorista d’ISIS. Consideraven que el fet que molts membres es comuniquin a través d’aquesta plataforma fa que la xarxa social de l’ocell sigui aliada del moviment islamofascista.

Finalment el jutge del districte en qüestió ha fallat en favor de Twitter amb la Llei de Decència en les Comunicacions dels Estats Units que considera que cap proveïdor de comunicacions és responsable de l’activitat duta a terme pels seus usuaris. Cal destacar d’altra banda que l’activitat de Daesh a les xarxes socials com Twitter ha decaigut des de l’últim any en un 45 per cent. Això es deu a la forta lluita duta a terme per Facebook, Google i el mateix Twitter en perseguir els terroristes.

En resum, una denúncia sense sentit que demostra que quan estem sumits en la desesperació produïda per la mort dels nostres familiars som capaços de denunciar fins l’últim actor relacionat amb el fet tràgic.

Per Tecnonews / AMIC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada