Masterclass solidària de cycling als Serradells el dissabte 23

El proper dissabte 23 de novembre el pavelló del Centre esportiu dels Serradells serà l’escenari d’una masterclass solidària indoor cycling en benefici de l’Associació Andorrana per la Malaltia d’Alzheimer (AAMA).

L’objectiu de l’activitat, que ha sorgit a iniciativa del departament d’Esports del Comú, és doble. Per una banda, donar a conèixer la important tasca que du a terme l’entitat, que dona suport tant a les persones que pateixen Alzheimer com a les seves famílies, i per l’altra, fomentar l’esperit solidari a través de l’esport.

Les persones que hi vulguin participar s’hauran d’inscriure a les sessions de cycling que s’han organitzat per al dia 23 entre les 10 i les 13 hores (en total seran 3 sessions) amb el pagament previ de 20 euro. La recaptació íntegra es cedirà a l’AAMA. Tothom que s’hi sumi podrà fer les tres sessions seguides de cycling, tot i que també s’obrirà la possibilitat de compartir bicicleta entre més d’un participant perquè cadascú en faci una.

A banda, tots aquells que vulguin unir-se a la causa però que no vulguin o puguin fer la masterclass d’spinning ho podran fer a través de l’anomenada fila zero: a mitjançant la compra de les samarretes solidàries que s’han preparat per a la jornada i que es poden adquirir també a un preu de 20 euros. Les inscripcions per participar-hi, així com la venda de les samarretes, s’han de formalitzar a www.topcrono.net com a màxim fins el proper 21 de novembre.

El ciclista professional resident al país Joaquim ‘Purito’ Rodríguez, que apadrina l’esdeveniment, ha convidat tothom a pedalar per ajudar a millorar la qualitat de vida de les persones afectades d’Alzheimer. Així doncs, ha recordat que la voluntat és que el dia 23 sigui una diada festiva que impliqui persones de totes les edats i perfils, ja que en una acció com aquesta no importa únicament el resultat esportiu sinó també difondre els valors de l’esport i la salut i poder compartir una bona estona en companyia d’altres amants de l’esport per una causa tan positiva com la que du a terme l’AAMA.

TOTES LES NOTÍCIES