Màster en sorra per a Margot Llobera

Increïble actuació d’avui de Margot Llobera a la segona part de l’etapa marató del Merzouga Ral·li. Després d’una nit al desert patint una espectacular tempesta de sorra al bivac que han compartit tots els riders, avui tocava acabar el complicat treball de l’etapa marató amb més de 200 km d’especial. Un dia realment complicat per a Margot que una vegada més ha sabut refer-se de les adversitats que ha trobat, arribant a la meta a falta d’una etapa per acabar aquest ral·li.

Margot Llobera: “Hem superat l’etapa marató i estic molt contenta, la veritat és que eren dos dies molt difícils i he pogut amb ells sense moltes dificultats. Avui he sortit tranquil·la i he rodat sola gairebé tota l’especial, m’ha agradat perquè el recorregut tenia moltíssimes dunes i he anat molt còmoda i amb molta confiança, ha estat tot un màster en sorra. És impressionant el gas que cal donar per pujar, però també per baixar: sempre a fons per no quedar clavat a la baixada, és molt divertit!

D’altra banda he comès alguns petits errors de navegació, però he recuperat ràpidament el rumb correcte així que vaig guanyant molta confiança dia a dia. La veritat és que després de l’Etapa 2 la resta de jornades que hem disputat m’han semblat fàcils, espero seguir amb aquesta ratxa fins al final de demà.

La nota negativa l’he tingut al quilòmetre 20, perquè he trencat l’aranya de navegació després d’una petita caiguda, ha estat un contratemps seriós perquè em resultava impossible veure el llibre de ruta, que literalment anava penjant de la moto. Al final he parat i he aconseguit reparar amb tones de cinta americana i l’ajuda d’un grup d’aficionats que s’han bolcat amb mi, ha estat un moment molt còmic perquè tots volien fer-se fotos amb mi !, una bogeria!

Demà últim dia, fins ara tot ha anat perfecte i ho estic gaudint al màxim. ”

Classificació: Etapa 4 (provisional *)
1r Ross Branch (3:28:15)
2n Adrien Van Beveren (+00: 03: 57)
3r Maurizio Gerini (+00: 04: 33)
41a Margot Llobera (+ 02: 16: 50)

Classificació General (provisional *)
1º Adrien Van Beveren (14:33:01)
2n Ross Branch (00:22:58)
3r Oriol Mena (00:30:17)
45a Margot Llobera (+ 09: 57: 27)