Masella obre pistes demà

Masella va anunciar ahir al vespre que ja estrenarà la temporada d’hivern aquest dijous, 1 de novembre. Aquest serà, així, l’inici de campanya més anticipat de la història al Pirineu, on en una temporada normal la majoria d’estacions solen obrir remuntadors cap a final de novembre o començament de desembre.

L’excepcional nevada del cap de setmana passat, la més abundant dels darrers anys al Pirineu en un mes d’octubre, ha fet decidir la direcció de Masella a obrir ja les primeres pistes tot coincidint amb aquest pont de Tots Sants. De fet, després del temporal l’estació cerdana, com d’altres del Pirineu, presenta un aspecte més propi de començament d’hivern que de plena tardor. Alhora, el complex ha aprofitat des de dissabte passat la baixada de temperatures per posar en marxa els sistemes d’innivació artificial i afegir més neu a la base que ha deixat el temporal. A més a més, les properes hores, just abans de Tots Sants, s’espera un altre front fred que deixarà més neu per damunt dels 1.800 metres d’altitud.

Masella sol ser la primera estació a obrir i l’última a tancar d’arreu dels Pirineus, però fins ara no havien obert mai un 1 de novembre. Els seus responsables auguren que, si es compleixen les previsions, aquesta pot esdevenir la seva temporada més llarga, atès que la seva data de tancament sol ser a final d’abril o fins i tot a començament de maig.