Mascotes: Viatjar amb mascotes en avió

mascota avuio

Si heu de viatjar amb avió amb la vostra mascota, comproveu amb antelació que li heu posat totes les vacunes obligatòries i que teniu tots els documents que us poden requerir per viatjar. Dies abans, acostumeu-lo a romandre dintre de la seva gàbia, la qual li ha de permetre estar en una postura natural i moure’s còmodament, i durant les 4 hores abans de facturar-lo no li doneu res per beure ni per menjar.

Tingueu en compte que l’animal no ha de portar posats ni la corretja ni el morrió a dintre de la gàbia. A més, és aconsellable que a la gàbia hi poseu dos plats buits o un de sol amb dos compartiments per menjar i aigua, a més d’una manta, diari o un altre material absorbent.

Col·loqueu en un costat de la gàbia un adhesiu amb el nom de l’animal i les instruccions d’alimentació, a més d’una altra amb el nom, l’adreça i el telèfon del passatger. Si voleu viatjar amb més d’una mascota, teniu en compte que cada animal ha d’anar en una gàbia. Però, els cadells de gos o gat menors de 4 mesos poden viatjar en la mateixa gàbia que la seva mare.

Convé que adjunteu còpies del passaport i del certificat de salut de la vostra mascota a la gàbia, i que els originals els porteu vosaltres a sobre al facturar.

Per Redacció / Tot Sant Cugat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.