Mascotes: Diferents aliments per a peixos

peixos

Hi ha molts tipus de menjar per a peixos, enllaunat, congelat, deshidratat, etc. Però l’important és que contingui moltes proteïnes.

• Menjar en flocs:L’aliment en forma de flocs és molt complet, a més, aquests flocs suren a l’aigua, i els peixos aprenen aviat a menjar-los. A més, si són de bona qualitat no tacaran l’aigua, encara que no se’ls mengin aviat i romanguin surant diversos minuts.

• Menjar deshidratat i granulat:Els aliments deshidratats i granulats són ideals per als peixos grans, però si estan ben mòlts també serveixen per als peixos petits. A més, serveixen tant per a peixos carnívors com vegetarians, ja que poden contenir insectes mòlts, ous de peix, tonyina, carn, farina de blat, espinacs, ou, algues seques…

• Menjar congelat i enllaunat:Entre els aliments congelats i enllaunats es poden trobar algues, plàncton, gambes, gambes en salmorra i, fins i tot, peixos. Són una valuosa aportació al menú, sobretot perquè algunes varietats han estat esterilitzades amb raigs gamma.

• Menjar viu:També és possible alimentar els peixos amb matèria viva, però no és del tot aconsellable, ja que els peixos poden arribar a refusar altres aliments i això pot ser un problema si en algun moment no us és possible donar-los menjar viu.

Per Redacció / Tot Sant Cugat