aquari

Els peixos són molt sensibles als canvis de l’aigua o de les seves rutines, per això, si marxeu de vacances és important que us assegureu que tot continuarà funcionant, i el millor és automatitzar la major quantitat de funcions possible.

Només necessitareu que alguna persona de confiança passi cada dia per supervisar que tot funcioni correctament. Però un problema freqüent és la sobrealimentació per part de persones que no tenen experiència en aquaris. L’aliment sobrant es fa malbé i altera la qualitat de l’aigua. La solució és instal·lar una menjadora automàtica, que emmagatzema aliment per a diversos dies i funciona amb bateries, de manera que no l’afecta un tall en el subministrament elèctric.També és essencial tenir un airejador amb bateries, ja que la prioritat és mantenir els nivells d’oxigen a l’aigua perquè els peixos no corrin perill.

Busqueu-ne un que s’activi automàticament davant d’un tall d’energia.La il·luminació de l’aquari també es pot manipular de manera automàtica. Podeu utilitzar un temporitzador programat perquè encengui els llums durant el dia i els apagui a la nit, així els peixos continuaran el seu ritme habitual.

Per Redacció / Tot Sant Cugat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada