lliurament d emascaretes
MascaretesAndorra ha fetavui el lliuament de 629 unitats

MascaretesAndorra ha entregat aquest migdia 629 mascaretes al Govern d’Andorra. Aquestes mascaretes provenen del conjunt de tallers i ciutadans del país que actualment col·laboren amb la xarxa.

Aquestes mascaretes s’han elaborat seguint les directrius tècniques que ha facilitat el Ministeri de Salut del Govern d’Andorra.

Les mascaretes van destinades a totes les persones que es troben exposades diàriament al COVID-19 i no s’utilitzaran per al cos sanitari. En aquest sentit, és el Govern d’Andorra qui decideix a quins col·lectius es destinen les mascaretes. La xarxa de MascaretesAndorra s’encarrega de fer arribar-les al Govern.

La xarxa de producció de mascaretes continuarà elaborant-ne més, les quals seran entregades en els pròxims dies.

També, informen que MascaretesAndorra ha acordat amb els set comuns la seva col·laboració per tal d’ajudar a la xarxa a coordinar la recaptació de mascaretes de cada parròquia.

Des de MascaretesAndorra volen agrair el conjunt de ciutadans, entitats i institucions que volen col·laborar amb ells i recorden que els interessats s’hi poden posar en contacte a mascaretes@voluntariscovid19andorra.com .

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada