Mas inaugura el Saló de la Infància del Pas de la Casa en el seu primer dia de feina com a cònsol

El nou cònsol major d’Encamp, Jordi Mas, ha inaugurat aquest dilluns al vespre el Saló de la Infància i la Joventut que se celebra des d’aquest dilluns i fins divendres al Centre Esportiu del Pas de la Casa. El cònsol s’ha mostrat content de poder participar en un acte així al Pas de la Casa en el seu primer dia de feina, i ha assegurat que tot i que la contenció de la despesa serà un eix principal del seu mandat, també és important mantenir activitats com el Saló de la Infància ‘que hi van tots els nens de la parròquia’ i que per tant ‘ho hem d’intentar continuar sigui com sigui’.

Aquest dilluns ha estat el primer dia de feina per als cònsols elegits el passat 4 de desembre, i els membres de la nova corporació encampadana han participat a la inauguració del Saló de la Infància i la Joventut al Pas de la Casa. A més dels cònsols major i menor, Jordi Mas i Jordi Torres, han assistit també els nous consellers, entre ells els de la minoria, Joan Sans i Eluska Galdós.

El director general de Gatzara Espectacles, Gerard Pifarré, ha mostrat als nous cònsols totes les activitats i jocs que s’ofereixen al saló, i el cònsol major, Jordi Mas, ha assegurat que la voluntat és conservar aquest esdeveniment. Mas ha explicat que ‘la contenció de la despesa és un tema importantissim’ però que això no treu que ‘a aquestes activitats tothom hi ve, i per tant ho hem d’intentar mantenir sigui com sigui’.

D’altra banda, Mas ha confessat que ‘poder començar el primer dia de feina al Pas en un acte així és molt agradable’.

El Saló de la Infància i la Joventut es va celebrar durant tota la setmana passada al Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp, i va aplegar prop de 5.000 nens. Des d’aquest dilluns i fins divendres s’ha traslladat al Pas de la Casa on la voluntat és que no només s’hi acostin els nens i nenes del poble sinó també els visitants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.