Mas destaca la importància de tenir equips d’elit entrenant a Encamp

El cònsol major d’Encamp, Jordi Mas, ha destacat la importància de comptar amb equips d’elit com el Regal FC Barcelona per tal de promocionar estades esportives de qualitat a la parròquia. A més, ha indicat que activitats com aquestes permeten demostrar l’alt nivell dels centres esportius i posicionar Encamp com a punt de referència pels clubs d’elit.

Mas ha realitzat aquestes declaracions aquest dijous en roda de premsa acompanyat de l’entrenador del Regal FC Barcelona, Xavi Pascual, i del segon capità de l’equip, Víctor Sada. Precisament aquest últim ha destacat que tot l’equip està molt content que cada any es repeteixi l’experiència de realitzar la pretemporada a Encamp i ha confessat que els jugadors es mostren especialment satisfets per les bones condicions que ofereixen les instal·lacions encampadanes així com la climatologia i l’alçada del país.

L’entrenador de l’equip, Xavi Pascual, ha explicat que a Encamp “treballen molt a gust” i que l’equip té molt bones sensacions amb una pretemporada que ha qualificat d’il·lusionadora. El repte de l’equip és aspirar a guanyar totes les competicions en les que participi tot i assegurar que un altre dels objectius del Barça és ajudar els més joves a anar creixent esportivament.

A més, Pascual ha dit que està content per la bona marxa del Bàsquet Club Andorra i s’ha mostrat convençut que l’equip del Principat farà una bona temporada a la LEB Or.

Pel que fa a les noves incorporacions de l’equip, Sada ha destacat que transmeten molt bones sensacions ja que tenen moltes ganes de treballar, ofereixen qualitat, i saben el que comporta estar en un equip com el Regal FC Barcelona.

L’acte, que ha comptat amb una àmplia cobertura de mitjans nacionals i forans, ha conclòs amb un intercanvi d’obsequis. D’una banda, Mas ha fet entrega als representants del Regal FC Barcelona d’un llibre de fotografies del Principat. Per la seva banda, Sada ha lliurat al cònsol una pilota signada per tots els jugadors i Pascual ha fet entrega d’una samarreta signada per tots els membres de l’equip de bàsquet.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.