Marxa per a la solidaritat i els refugiats


Últim dia de les jornades solidàries amb les persones refugiades que se celebren a la Massana. Aquest matí ha tingut lloc una marxa per conscienciar la societat en general i la clase política en particular sobre la dramàtica situació de les persones que viuen aquest drama.

La marxa no podia tenir un millor escenari per iniciar el recorregut. I és que l´hostal Palanques va ser lloc d´aixopluc per a persones que fugien de conflictes com la guerra civil espanyola o la segona guerra mundial i els va obrir les seves portes sense tenir en compte ideals, raça o religió. Avui un centenar de persones han volgut afegir-se a la marxa que ha recorregut la parròquia per finalitzar a la plaça de les Fontetes per demanar que Andorra també sigui solidària amb els refugiats.

Precisament ahir a la nit la plaça massanenca es convertia en escenari del concert de Sara Núñez. A les 16h tindrà lloc un col·loqui de No name kitchen, sobre la situació dels refugiats a Sèrbia. La doctora Dolors Bramon oferirà a les 17h una xerrada sota el títol “Parlem de l´Islam i fem-ho bé”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.